Skip to main content

HKD examens 21 december

Op zaterdag 21 december worden in sporthal de Waaiershoek weer examens gehouden voor de volwassen leden van onze vereniging. Er zal de mogelijkheid worden geboden om hapkido examen af te leggen van gele t/m rode band. De examens beginnen om 14:00 uur.

We hopen rond de klok van 16:00 uur de uitslag van het examen bekend te kunnen maken. Iedereen is van harte uitgenodigd om naar het examen te komen kijken. Nodig dus gerust familie en vrienden uit.

Het examen is bedoeld voor leden die gewoonlijk op zaterdagmiddag en/of donderdagavond trainen. Ook leden die al een rode of rood/zwarte band hebben, dienen aanwezig te zijn. Zij zullen gewoon aan het examen meedoen. Dit examen telt mee voor hun zwarte band examen en dient tevens als maatstaf voor de leraar om te zien hoe ver me gevorderd is.

Exameneisen

hapkido examen in Korea
HKD examen in Korea 2007
Alle technieken die je moet kennen voor je volgende band vind je terug in de exameneisen

De komende tijd zal er tijdens de lessen extra aandacht worden besteed aan de examenstof. Heb je nog vragen over technieken, dan kun je die tijdens de les aan leraar stellen.

Regels

Er gelden voor het examen een aantal regels. Naast dat je natuurlijk de vereiste technieken moet kunnen demonstreren, dienen ook deze regels in acht genomen te worden.

Wees op tijd
Iedereen die examen wil afleggen, dient op tijd in de sporthal aanwezig te zijn. Het examen zal stipt om 14:00 uur beginnen. Wanneer je te laat komt, kun je niet aan het examen deelnemen!

Draag een volledig hapkido uniform
Examens worden afgelegd in een volledig, wit en gewassen hapkido uniform (dobok). Zorg dat je band goed geknoopt is!

Maak geen lawaai
Tijdens het examen wordt er niet onnodig gesproken. Verstoor het examen van een ander dus niet door met elkaar te praten. We vinden het leuk als je familie en vrienden uitnodigt, maar wijs ook hun erop dat we graag de nodige rust behouden in de zaal.