Skip to main content

Lid worden van Chongmukwan

Wat biedt Chongmukwnan nog meer?

Onze vereniging organiseert naast de reguliere lessen en examens regelmatig extra evenementen. Sommige evenementen worden in samenwerking georganiseerd met andere scholen in binnen- en buitenland.

samenwerken

Onze activiteiten

Wat kun je nog meer verwachten als je lid wordt van Chongmukwan?

Fightmaster

Jaarlijks kunnen onze jongere leden zich met elkaar meten tijdens CMK Fightmaster. Je wordt getest op karakter, techniek en uithoudingsvermogen.

Zomerkamp

Hoe kun je de zomervakantie beter beginnen dan met een heus CMK zomerkamp? Spelen, slapen en veel plezier maken op de mat waar natuurlijk ook getraind wordt.

Movie Night

We proberen tenminste één keer in de drie maande een filmavond te organiseren voor onze leden. Licht uit, beamer aan en genieten van een leuke film.

Strandtraining

Traditiegetrouw sluiten we elk seizoen af met een training op het strand van Urk. Zon, Zee, Zand en Zelfverdediging; De ultieme ingredienten voor een leuke training.

Naar Korea

Met enige regelmaat organiseren wij trainingsreizen naar de bakermat van hankimuye; Zuid-Korea. Veel trainen en ook nog kennismaken met de Koreaanse cultuur.

Seminars

Regelmatig krijgen wij bezoek van buitenlandse leerlingen en leraren voor het volgen of verzorgen van seminars. Er is elk jaar wel de mogelijkheid om een school in het buitenland te bezoeken.

Internationaal

Wij onderhouden contacten met scholen in binnen- en buitenland. Regelmatig bezoeken wij scholen in het buitenland of krijg wij bezoek voor het uitwisselen van technieken en ervaringen.

FAQ

Nog geen antwoord gevonden op je vraag? Hier een overzichtje van de meest gestelde vragen.

Hoe kan ik lid worden?

Lid worden begint met het invullen van het aanmeldformulier. Je komt dan op de wachtlijst en wordt uitgenodigd voor je eerste les.

Wanneer krijg ik les?

Je wordt ingedeeld in een groep met leerlingen die ongeveer dezelfde leeftijd en hetzelfde niveau hebben. 

Hoe vaak kan ik trainen?

Onze jongste leden krijgen één keer per week les. Jongeren en pubers kunnen twee keer per week trainen, terwijl volwassenen (vanaf 15) drie keer per week kunnen trainen.

Wat kost het?

Jeugdleden betalen 19,50 euro per maand, volwassenleden betalen 22 euro per maand.

Ik heb een andere vraag

Is je vraag nog steeds niet beantwoord? Gebruik dan het contact om je vraag te stellen.