Stem op Seline!

seline de haanSeline de Haan is genomineerd als sporttalent voor 2013. Via de site van Sportverkiezingen op Urk kan iedereen zijn of haar voorkeur kenbaar maken voor het sporttalent, de sportvrouw, sportman en het sportteam van het jaar. Seline moet het in de categorie voor sporttalent opnemen tegen Lucas Tol (voetbal) en Jenny van Veen (springruiter).

Sporttalent nominatie

Seline wist zichzelf in de kijker te spelen door goed te presteren op de Nederlandse HKD Games, haar deelname aan het NHF demoteam en natuurlijk haar inzet tijdens de trainingen. Wij zelf verwachten dan ook dat Seline ooit nog eens als hapkido juf voor de groep zal staan. Talent heeft ze zeker, en wat nog belangrijker is … ze heeft doorzettingsvermogen.

Vind jij ook dat Seline recht heeft op de titel ‘sporttalent 2013’, breng dan vandaag nog je stem uit.

Seline de Haan
opdrukken
hapkido urk

chongmukwan logo wit transperant

Bij Chongmukwan wordt lesgegeven in hankimuye, een  Koreaanse manier van zelfverdediging met wortels in klassieke systemen als hankido, hapkido en hankumdo.
Bij onze vereniging staat respect voor de leerling, de leraar en de naaste voorop. Wij onderwijzen een traditionele vechtkunst met oog voor moderne ontwikkelingen op pedagogisch en sociaal vlak.
Iedereen is van harte welkom om bij ons te komen trainen.

HKD Vereniging Urk
Staartweg 36
8321 NB Urk

E: info@chongmukwan.nl
M: 06 – 14 70 28 87