Skip to main content

Stem op Seline!

seline de haanSeline de Haan is genomineerd als sporttalent voor 2013. Via de site van Sportverkiezingen op Urk kan iedereen zijn of haar voorkeur kenbaar maken voor het sporttalent, de sportvrouw, sportman en het sportteam van het jaar. Seline moet het in de categorie voor sporttalent opnemen tegen Lucas Tol (voetbal) en Jenny van Veen (springruiter).

Sporttalent nominatie

Seline wist zichzelf in de kijker te spelen door goed te presteren op de Nederlandse HKD Games, haar deelname aan het NHF demoteam en natuurlijk haar inzet tijdens de trainingen. Wij zelf verwachten dan ook dat Seline ooit nog eens als hapkido juf voor de groep zal staan. Talent heeft ze zeker, en wat nog belangrijker is … ze heeft doorzettingsvermogen.

Vind jij ook dat Seline recht heeft op de titel ‘sporttalent 2013’, breng dan vandaag nog je stem uit.

Seline de Haan
opdrukken
hapkido urk