Hapkido strandtraining 2014

Het was misschien wel de koudste strandtraining van de afgelopen acht jaar, maar het ontbreken van een zonnetje mocht de pret natuurlijk niet drukken. Veel leden stonden dan ook paraat om deel te nemen aan de deze achtste strandtraining waarmee we traditioneel het seizoen afsluiten.

Video

Zaandwuppers

flying side kick at the beachEr werd zowel in het water als op het strand getraind en de combinatie van water en zand zorgde er voor dat iedereen er aan het einde uitzag als een ‘zaandwupper’. Wat belangrijker was, is dat iedereen het ontzettend naar zijn zin had.
Het water en het zand zorgden meteen voor de nodige obstakels waardoor technieken hier en daar wat aangepast moesten worden.

Strandtraining

De training begon met een rondje warm lopen langs de water kant, gevold door push-ups en sit-ups in het water. Diverse stoot- en traptechnieken werden getraind en het bleek dat je op het strand prima kunt valbreken zonder matten nodig te hebben. strandtraining hapkido urkAlle oefeningen werden steeds afgewisseld met conditionele activiteiten en een sprintje naar het water.

Vakantie

Na ruim een uur getraind te hebben, betrok de lucht een beetje en waren we dus precies op tijd klaar met trainen. Nog een laatste groepsfoto en nu kan iedereen genieten van een wel verdiende vakantie.
Voor de bikkels die ook tijdens de zomervakantie door willen trainen, is er de mogelijkheid om dit te doen op maandag-, donderdag- en vrijdagavond om half acht en op zaterdagmiddag om half drie.

Foto’s van de strandtraining

Meer foto’s volgend zo snel mogelijk. Ouders die foto’s gemaakt hebben, vragen we om deze met ons te delen. Wil je graag een foto van jezelf in actie, dan mag je natuurlijk ook mailen.

strandtraining hapkido urk
flying side kick at the beach
hapkido strandtraining
strandtraining

chongmukwan logo wit transperant

Bij Chongmukwan wordt lesgegeven in hankimuye, een  Koreaanse manier van zelfverdediging met wortels in klassieke systemen als hankido, hapkido en hankumdo.
Bij onze vereniging staat respect voor de leerling, de leraar en de naaste voorop. Wij onderwijzen een traditionele vechtkunst met oog voor moderne ontwikkelingen op pedagogisch en sociaal vlak.
Iedereen is van harte welkom om bij ons te komen trainen.

HKD Vereniging Urk
Staartweg 36
8321 NB Urk

E: info@chongmukwan.nl
M: 06 – 14 70 28 87