Skip to main content

Examens December 2014

In december zullen er weer hapkido examens worden afgenomen. Dit gebeurt op 12 en 13 december. Examens worden afgenomen tijdens de reguliere lestijden.

Iedereen die nog niet de blauwe band heeft gehaald, mag sowieso aan het examen meedoen. Wanneer je examen wil doen voor een hogere band, bepaalt je leraar of je examen af mag leggen.

Reglement

Deelname aan het examen is gratis. Iedereen die geslaagd is, krijgt een nieuwe band. Iedereen die slaagt voor zijn volgende graad (hele band) krijgt tevens een certificaat.
Uniform
hankidoHet examen reglement schrijft voor dat je je examen dient af te leggen in een schoon en wit hapkido uniform. Je kunt dus niet aan het examen deelnemen wanneer je in een T-shirt op de mat verschijnt of een hapkido uniform aan hebt die niet wit is!
Reinheid
Het spreekt verder voor zich dat je uniform schoon dient te zijn. Ook van de deelnemers zelf verwachten we dat ze de nodige hygiëne in acht nemen. Zorg dus dat je fris ruikend en met geknipte nagels op de mat verschijnt.
Op tijd
Zorg dat je een kwartier voor aanvang van het examen aanwezig bent. Wanneer je te laat komt, is dit een geldige reden om je niet te laten slagen!

De examens

Op vrijdag 12 december kunnen de leden die op vrijdagavond trainen bij meester Paulus en meester Jacob examen afleggen. Op zaterdag 13 december worden de examens voor de overige leden afgenomen in de Waaiershoek en Keep Fit. Volwassenleden kunnen ’s middags examen afleggen in de Waaiershoek.

Kerstvakantie

De kerstvakantie duurt van 22 december t/m 3 januari. De eerste jeugdlessen in 2015 worden dus op zaterdag 10 januari gehouden. De lessen op 19 en 20 december gaan dus gewoon door.
Volwassenleden kunnen tijdens de kerstvakantie volgens een aangepaste rooster trainen; op maandag-, donderdag- en vrijdagavond van 19:30 t/m 21:00 uur en op zaterdagmiddag van 14:30 tot 16:30 uur. Behalve op zaterdagmiddag 27 december, dan wordt er geen les gegeven.