Skip to main content

Fijne feestdagen

Het jaar zit er bijna op en de feestdagen staan voor de deur. We willen iedereen graag fijne feestdagen toewensen en natuurlijk een gelukkig en sportief nieuw jaar. 2015 belooft een spannend jaar voor onze vereniging te worden en kijken dan ook vol vertrouwen naar de toekomst.

Vakantierooster

stichting ons sporthuisDe laatste reguliere lessen van het jaar zullen op zaterdag 20 december worden gehouden. Fanatiekelingen kunnen tijdens de kerstvakantie op de volgende dagen trainen:

  • Maandag 22 december: 19:30 uur
  • Maandag 29 december: 19:30 uur
  • Vrijdag 2 januari: 19:30 uur
  • Zaterdag 3 januari: 14:30 uur

Vanaf maandag 5 januari trainen we weer volgens het regulier rooster.

Fundraiser

De training op zaterdag 3 januari is tevens een fundraiser voor Stichting Ons Sporthuis. Je betaalt vijf euro voor de training en krijgt na afloop een hapje en drankje. Ook krijg je de kans om het nieuwe pand vast even te bekijken.

2014

Aan het einde van het jaar kijken we ook graag even terug. 2014 zullen we vooral onthouden als het jaar waarop Stichting Ons Sporthuis begon met de bouw van ons toekomstig onderkomen. Natuurlijk mag ook het bezoek van de Koreaanse meesters in het voorjaar niet ontbreken in een terug blik. Diverse leden van onze vereniging slaagden voor hun eerste of tweede dan tijdens dit bezoek.
hankidoLevi en Jacob werden gepromoveerd tot trainer terwijl Gert-Jan en Teunis zich bij het team van lesgevers voegde. Lukas startte in september met het verzorgen van hapkido-lessen in Almere. We timmeren dus niet alleen plaatselijk aan de weg, maar laten ook onze stem buiten Urk horen met dependences in Amsterdam, Almere en Emmeloord.
Ook werd de door ons georganiseerde bondstraining in het najaar goed bezocht.
Natuurlijk werden er ook dit jaar weer examens afgenomen en kan vrijwel iedereen met een nieuwe band aan het nieuwe jaar beginnen.

2015

In 2015 zullen we verhuizen van de Waaiershoek en Keep Fit naar de nieuwe accommodatie van Ons Sporthuis. Als hoofdgebruiker van deze accommodatie hebben we de bouw op de voet gevolgd en we zijn er zeer tevreden over. We weten zeker dat we onze doelstellingen straks nog beter kunnen verwezenlijken en kijken dan ook vol vertrouwen naar de toekomst.
In de zomer zal meester Ko Baek-yong een twee weken durende intensieve cursus voor instructeurs komen verzorgen, diverse leden hebben zich al opgegeven voor deze cursus.