Skip to main content

Hapkido examens

Elk jaar in december worden door onze vereniging examens georganiseerd. Op zo’n examen kunnen de leerlingen laten zien wat ze het afgelopen half jaar hebben geleerd. Het is de manier om een stapje te stijgen op de banden-ladder.

Ook op vrijdag 12 en zaterdag 13 december werden er weer examens afgenomen. In totaal werd er acht keer examen afgenomen. Het eerste examen op vrijdagavond, zes examens op zaterdagochtend en nog een examen op zaterdagmiddag. Zo’n examen is voor iedereen altijd een moment waarop men best last krijgt van zenuwen. Toch lieten onze leden allemaal een goed examen zien. Iedereen die geslaagd is willen we graag van harte feliciteren met het behaalde resultaat.
Omdat er recent wat groepswisselingen hebben plaats gevonden, waren sommige leden nog niet helemaal voorbereid op het examen. Zij kunnen eind februari alsnog examen doen. Dit geldt ook voor de leden die door ziekte verhinderd waren om examen af te leggen.

hapkido examen
hapkido examen
hapkido examen
hapkido examen
hapkido examen
hapkido examen
hapkido examen

Iedereen die geen examen af heeft gelegd of wie het examen mogen herkansen, krijgen hiervoor binnenkort een uitnodiging.