Skip to main content

Trainen in de nieuwe dojang

Afgelopen zaterdag werd Ons Sporthuis officieel door onze vereniging in gebruik genomen. Iedereen werd verwelkomd door twee sky-dancers op het dak, er was gratis drinken voor onze leden en koffie voor de ouders. Aan de vele positieve reacties op twitter te zien, waren veel ouders zeer te spreken over ons nieuwe onderkomen.

ons sporthuis regelsHet pand is bijna geheel ingericht op een paar kleine puntjes na. Deze puntjes zullen voor 21 maart, wanneer de officiële opening plaatsvind, worden opgelost. Het is misschien wel even handig om een aantal regels te verduidelijken.
Je kunt de regels ook nalezen op de site van Stichting Ons Sporthuis.

Rustig

Wanneer er een les aan de gang is, blijf je in de kantine wachten. Vijf minuten voor aanvang van de les, mag je naar de kleedkamer om je om te kleden.
Alleen leerlingen en leraren maken gebruik van de mat. Neem je een vriendje mee, dan mag deze (net als je ouders) op de tribune plaatsnemen.

Schoenen uit

Zodra je van de kantine naar de sportruimte gaat, doen we onze schoenen uit. Dit geldt niet alleen voor de sporters, maar ook voor de bezoekers! Je kunt je schoenen plaatsen in het schoenenrek tegenover de deur.

Niet roken

niet rokenNatuurlijk mag er in het pand niet gerookt worden, we willen echter rokers vragen om ook niet in de omgeving van het pand te roken, maar het uit te stellen tot na hun bezoek. We willen de bezoekers van ons Sporthuis tot een voorbeeld zijn in een sportieve, gezonde levensstijl en daar hoort het niet-roken ook bij. We vragen hierin ieders begrip en medewerking.

Houd het schoon

Er staat een prullenbak in de kantine, daar mag je je afval in deponeren. We zouden het op prijs stellen als je je afval niet in de kleedkamers laat zwerven. Zelf meegebrachte consumpties mogen gewoon genuttigd worden in de kantine, maar we vragen je vriendelijk om je afval mee naar huis te nemen.
Houd niet alleen de binnenkant schoon, maar laat je afval zeker niet rondom het gebouw slingeren.

Eten

Alleen in de kantine en vergaderruimte mag gegeten worden. Sporters mogen sportdrank of water meenemen naar de sportruimte, mits dit in een afsluitbaar flesje zit.
De stichting hanteert een beleid waarbij geen plek is voor alcohol. In de kantine zullen dan ook geen alcoholische dranken worden verkocht en het is verboden om deze zelf mee te nemen!