Skip to main content

Aanschaf nieuws bokszakken

Onze vereniging heeft vijf nieuwe staande bokszakken aangeschaft. De bokszakken kunnen natuurlijk gebruikt worden om trap- en stoottechnieken op geoefend worden, maar zijn ook geschikt om bijvoorbeeld overheen te rollen en voor allerlei conditionele oefeningen.

De leraren zitten vol nieuwe ideeën om deze bokszakken te gaan gebruiken. We hebben er dan ook goede hoop op dat deze bokszakken een waardevolle aanvulling zullen blijken te zijn tijdens de training. We wensen iedereen veel trainingsplezier met deze nieuwe aanschaf.

Regels

De bokszakken betekenden een flinke investering voor onze vereniging en we willen iedereen er dan ook op wijzen dat de bokszakken geen speelgoed zijn. Natuurlijk kunnen ze tegen een stootje, maar dat betekent niet dat je niet voorzichtig met dit materiaal om moet gaan. Dit geldt natuurlijk voor al het materiaal dat we hebben.
Leerlingen dienen de aanwijzingen van de leraar dan ook nauwkeurig op te volgen en het is niet de bedoeling dat je op eigen houtje met de bokszakken gaat spelen.

Foto’s