Skip to main content

Inzet wordt beloond

Vier leden hebben geprofiteerd van het aanbod dat voor de vakantie gedaan werd; doortrainen in de vakantie met meester Ko Baek-yong en daarmee de mogelijkheid verdienen om examen af te leggen. Voorwaarde was wel: vier keer per week trainen. Het resultaat is dat Freek Andries, Willem, Rinke en Amber geslaagd zijn voor hun volgende band. Gefeliciteerd!

inzet examen hankidoHet examen werd afgenomen door vier meesters: Ko Baek-yong, Yang Yong-seok, Tom Foucha en Klaas Barends. Een uur lang werd de kennis van onze deelnemers scherp geanalyseerd. Aan het einde van het examen waren er voor iedereen dan ook waardevolle tips. Jeugdleden die ook de uitdaging aan willen gaan, kunnen vanaf maandag 3 augustus extra trainingen volgen. Op maandag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagavond krijg je dan les van meester Ko Baek-yong.

Rode band

Freek Andries en Willem slaagden beide voor de rode band. Dit betekent dat zij nu in het traject zitten om zich voor te bereiden op het zwarte band examen. Als deze heren zo door blijven trainen, zouden ze over ongeveer twee jaar examen voor de eerste dan af mogen leggen. Rinke legde examen af voor de paarse band, terwijl Amber de blauwe band in de wacht sleepte.

Foto’s

We hebben een aantal foto’s voor jullie verzameld. Graag willen we ook de vele toeschouwers bedanken voor hun komst.

examen hapkido
examen nieuwe band hapkido