Zomerse strandtraining

Elk jaar sluiten we het seizoen af met een training op het strandje bij de vuurtoren. Dit jaar lagen de temperaturen rond de 30 graden en het werd dan ook een warme training. Gelukkig was er voldoende koud water in de buurt om af te koelen.

Het was de eerste strandtraining waarbij ook meester Ko Baek-yong aanwezig was. Hij had er ontzettend veel plezier in en gaf ons een aantal leuke oefeningen om te doen. Na de training kon iedereen nog even met hem op de foto voor een actiefoto. Nog een primeur was er voor de drone. Dankzij dit stukje moderne techniek konden we de training nu ook meteen vanuit de lucht bekijken.

Drone filmpje

Foto’s

hankido
hankido
ko baek-yong

chongmukwan logo wit transperant

Bij Chongmukwan wordt lesgegeven in hankimuye, een  Koreaanse manier van zelfverdediging met wortels in klassieke systemen als hankido, hapkido en hankumdo.
Bij onze vereniging staat respect voor de leerling, de leraar en de naaste voorop. Wij onderwijzen een traditionele vechtkunst met oog voor moderne ontwikkelingen op pedagogisch en sociaal vlak.
Iedereen is van harte welkom om bij ons te komen trainen.

HKD Vereniging Urk
Staartweg 36
8321 NB Urk

E: info@chongmukwan.nl
M: 06 – 14 70 28 87