Skip to main content

Elly Brands in Korea

Twee maanden in Korea trainen, de smaak te pakken krijgen en het volgende jaar voor bijna drie maanden naar Korea gaan. Dat is in het kort hoe Elly’s plan in elkaar stak. Op dinsdag 29 december arriveerde Elly op het vliegveld van Seoel. Ze verblijft tot het midden van maart bij de familie Ko om daar dagelijks te trainen.

Elly in KoreaHet feit dat Elly in Korea de liefde van haar leven heeft ontmoet, zal ongetwijfeld ook mee hebben gespeeld om snel weer een ticket te boeken. Toch is Elly duidelijk over haar doelen; zich nog meer verdiepen in hankido, maar vooral meer Taichi leren. Na haar vorige verblijf in Korea heeft Elly de taak op zich genomen om Taichi-lessen te verzorgen. Tijdens deze trip is haar doel dan ook om zich verder te bekwamen in deze vechtkunst. Dagelijks krijgt ze les van meester Ko Baek-yong en zijn zoon, meester Ko Se-hwan.
Op haar eigen blog gaat ze proberen om haar ervaringen te delen. Ondertussen heeft Elly er al weer een aantal trainingen op zitten. Deze foto’s vonden we op haar facebook-pagina.

elly korea taichi
elly korea taichi
elly korea taichi