Bezoek uit Duitsland

Afgelopen zaterdag hebben we bezoek gehad van drie Duitse hapkido-ers uit Wuppertal. Zij waren via internet met ons in contact genomen en hadden de wens uitgesproken om zich aan te sluiten van de World Hankimuye Federation van meester Ko Baek-yong.

hapkido duitslandSamen met Mustafa en Riza uit Veldhoven kwamen Inan, Frank-Michael en Udo naar Urk. Na persoonlijk te hebben kennis gemaakt onder het genot van een Urker visje deden de heren mee aan de eerste training. We zijn overeengekomen om nauwer te gaan samenwerken. De Duitser gaan gebruik maken van onze exameneisen. Zo breidt Chongmukwan zich stapje voor stapje uit, ook over de grens.


chongmukwan logo wit transperant

Bij Chongmukwan wordt lesgegeven in hankimuye, een  Koreaanse manier van zelfverdediging met wortels in klassieke systemen als hankido, hapkido en hankumdo.
Bij onze vereniging staat respect voor de leerling, de leraar en de naaste voorop. Wij onderwijzen een traditionele vechtkunst met oog voor moderne ontwikkelingen op pedagogisch en sociaal vlak.
Iedereen is van harte welkom om bij ons te komen trainen.

HKD Vereniging Urk
Staartweg 36
8321 NB Urk

E: info@chongmukwan.nl
M: 06 – 14 70 28 87