Skip to main content

Meivakantie 2016

Tijdens de meivakantie komen een aantal lessen te vervallen. Lees hier welke lessen nog doorgaan.

hapkido laatste trainingDe lessen op maandag 25 en donderdag 28 april gaan de jeugdlessen nog gewoon door. Op vrijdag 29 april kun je om zes uur een speciale les volgen met meester Ko Baek-yong. De reguliere jeugdlessen komen die dag te vervallen. De kinderen uit de groep die om vijf uur trainen, mogen meedoen aan de training om zes uur met meester Ko Baek-yong.
Op zaterdag 30 april zal meester Ko Baek-yong ’s ochtends de jeugdlessen bezoeken en ’s middags een speciale seminar verzorgen voor de volwassenen.

Van maandag 2 mei t/m zaterdag 7 mei komen alle reguliere lessen te vervallen. In die week wordt voor de oudere leden een HKD kamp georganiseerd met meester Ko Baek-yong. Opgeven voor dit kamp is niet meer mogelijk.