Meivakantie 2016

Tijdens de meivakantie komen een aantal lessen te vervallen. Lees hier welke lessen nog doorgaan.

hapkido laatste trainingDe lessen op maandag 25 en donderdag 28 april gaan de jeugdlessen nog gewoon door. Op vrijdag 29 april kun je om zes uur een speciale les volgen met meester Ko Baek-yong. De reguliere jeugdlessen komen die dag te vervallen. De kinderen uit de groep die om vijf uur trainen, mogen meedoen aan de training om zes uur met meester Ko Baek-yong.
Op zaterdag 30 april zal meester Ko Baek-yong ’s ochtends de jeugdlessen bezoeken en ’s middags een speciale seminar verzorgen voor de volwassenen.

Van maandag 2 mei t/m zaterdag 7 mei komen alle reguliere lessen te vervallen. In die week wordt voor de oudere leden een HKD kamp georganiseerd met meester Ko Baek-yong. Opgeven voor dit kamp is niet meer mogelijk.


chongmukwan logo wit transperant

Bij Chongmukwan wordt lesgegeven in hankimuye, een  Koreaanse manier van zelfverdediging met wortels in klassieke systemen als hankido, hapkido en hankumdo.
Bij onze vereniging staat respect voor de leerling, de leraar en de naaste voorop. Wij onderwijzen een traditionele vechtkunst met oog voor moderne ontwikkelingen op pedagogisch en sociaal vlak.
Iedereen is van harte welkom om bij ons te komen trainen.

HKD Vereniging Urk
Staartweg 36
8321 NB Urk

E: info@chongmukwan.nl
M: 06 – 14 70 28 87