HKD Voorjaarskamp 2016

Dit jaar wordt ons ondertussen traditionele HKD kamp in het voorjaar gehouden, en wel deze week. Onder leiding van meester Ko Baek-yong wordt er drie keer er dag getraind, twee uur per keer.

Naast de bekende Urker gezichten natuurlijk ook weer deelnemers van buiten Urk. Zo zijn uit Veldhoven Mustafa en Reza van de partij, Hans rijdt dagelijks van IJsselstein naar Urk, uit Emmeloord komen David, Mike en Gert-jan dagelijks meedoen en Yelniz is speciaal helemaal uit Turkije naar Urk gekomen om een week lang mee te trainen.

Meedoen

Als je deze week nog een lesje mee wil pikken, dan kan dat dagelijks om 10 uur ’s morgens, drie uur ’s middags of tien uur ’s avonds. Meld je van te voren wel even via whatsapp aan bij Klaas Barends (06 14 70 28 87).

Foto’s

We hebben een paar foto’s kunnen nemen.

Ryan en Willem

chongmukwan logo wit transperant

Bij Chongmukwan wordt lesgegeven in hankimuye, een  Koreaanse manier van zelfverdediging met wortels in klassieke systemen als hankido, hapkido en hankumdo.
Bij onze vereniging staat respect voor de leerling, de leraar en de naaste voorop. Wij onderwijzen een traditionele vechtkunst met oog voor moderne ontwikkelingen op pedagogisch en sociaal vlak.
Iedereen is van harte welkom om bij ons te komen trainen.

HKD Vereniging Urk
Staartweg 36
8321 NB Urk

E: info@chongmukwan.nl
M: 06 – 14 70 28 87