Skip to main content

Examenweek 2017

Van maandag 12 december t/m zaterdag 17 december organiseren wij de halfjaarlijkse examenweek. Alle leden worden in staat gesteld om examen af te leggen voor hun volgende graad. Voor de jeugdleden worden examens afgenomen t/m blauwe band, volwassenen kunnen examen afleggen t/m rode band. De examens worden afgenomen op de reguliere lestijden. Naast je leraar zal er ook een extra examinator aanwezig zijn.

Jeugdleden die examen af mogen leggen voor een hogere graad worden door hun leraar uitgenodigd voor een speciaal examen. Dit examen vindt plaats op zaterdag 17 december om twee uur ’s middags.

Regels

hapkido examensTijdens de examens gelden een aantal extra regels.

  1. Op tijd komen! Niet precies op tijd, maar ruim op tijd. De kans is groot dat je niet aan het examen mee kan doen als je niet op tijd aanwezig bent.
  2. Je draagt een volledig HKD uniform. Examen leg je niet af in T-shirt. We verwachten van je dat je een schoon gewassen wit HKD uniform draagt. Alleen dan mag je examen afleggen.
  3. Ken je technieken. Je moet uiteraard de stof die voor je volgende band moet kennen, goed beheersen. Sla de exameneisen er nog eens op na en kijk of je alles kent.

Succes!

We wensen iedereen veel succes toe bij het afleggen van hun examen.