Skip to main content

Trainen in de zomervakantie

De zomervakantie is begonnen. Dit betekent dat vanaf 22 juli de reguliere lessen komen te vervallen en we volgens een zomerrooster verder gaan trainen.

Strandtraining

hapkido strand zomervakantieWe beginnen de zomervakantie met een training op het strand van Urk. Zaterdagochtend, 22 juli, om half elf kan iedereen die zin heeft in een zand-, zee- en openlucht-training naar het strand komen voor een pittige training. Vergeet niet om je zwemkleding onder je hapkido-kleding te dragen. Ook raden we aan om een handdoek mee te nemen.
De training gaat alleen door bij mooi weer. Kijk op onze facebook-pagina om te zien of de training doorgaat.

Zomerrooster

Tijdens de zomervakantie kan iedereen van 13 jaar en ouder (dus iedereen die al naar de middelbare school gaat, of ouder) elke maandag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagavond komen trainen in onze dojang aan de Staartweg. De trainingen beginnen om half acht en zullen ongeveer anderhalf uur in beslag nemen.
In week 32 (7-11 augustus) wordt er geen les gegeven. Op deze dagen wordt onze dojang voorzien van een nieuwe vloer.

Zomerkamp

ko sehwanEr zijn nog een paar plaatsen vrij voor het Hapkido Zomerkamp dat in de week van 21 t/m 26 augustus wordt georganiseerd. Deelname aan het zomerkamp kost slechts 100 euro per persoon. Meester Ko Sehwan uit Zuid-Korea komt deze week lesgeven.

HKD Zomer Sessies

Dit jaar organiseert onze vereniging samen met de Nederlandse HKD Federatie (NHF) iets nieuws voor de volwassenleden. Elke zaterdagmiddag zal er les worden gegeven door een andere instructeur van de NHF. Deze zomertrainingen worden op zaterdag 19 augustus afgesloten met een training van meester Ko Sehwan. Deelname is gratis voor leden van onze vereniging.