Zomer 2018

Op vrijdag 20 juli worden de laatste reguliere lessen gegeven voordat de zomervakantie begint. Van zaterdag 21 juli t/m donderdag 9 augustus kan er getraind worden volgens een alternatief zomerrooster. Deze trainingen zijn voor leden van 13 jaar en ouder.

Strandtraining
strandtraining 2018 De strandtraining gaat helaas niet door vanwege de uitbraak van blauwalg.

Zomersessies
Op zaterdagmiddag van half drie tot half vijf worden op zaterdag 21 en 28 juli en zaterdag 4 augustus speciale trainingen verzorgd voor de volwassenen. Er zal steeds door een andere leraar les worden gegeven.

Trainen in de vakantie
Vanaf maandag 30 juli t/m donderdag 9 augustus kan iedereen van 13 jaar en ouder op maandag, woensdag, donderdag en vrijdagavond komen trainen. De trainingen beginnen om half acht.

Beginnen
Op maandag 3 september beginnen de reguliere lessen weer. Van vrijdag 10 augustus tot zaterdag 1 september wordt er dus geen les gegeven.


chongmukwan logo wit transperant

Bij Chongmukwan wordt lesgegeven in hankimuye, een  Koreaanse manier van zelfverdediging met wortels in klassieke systemen als hankido, hapkido en hankumdo.
Bij onze vereniging staat respect voor de leerling, de leraar en de naaste voorop. Wij onderwijzen een traditionele vechtkunst met oog voor moderne ontwikkelingen op pedagogisch en sociaal vlak.
Iedereen is van harte welkom om bij ons te komen trainen.

HKD Vereniging Urk
Staartweg 36
8321 NB Urk

E: info@chongmukwan.nl
M: 06 – 14 70 28 87