Skip to main content

Examens

Het afgelopen halve jaar is er hard getraind en dat betekent dat het weer tijd is voor de examens! De examenweek is van maandag 17 december tot en met zaterdag 22 december 2018. Iedereen tot en met groen/blauwe band doet sowieso examen. Iedereen met blauwe band of hoger heeft ondertussen van z’n trainer te horen gekregen of een examen mogelijk is. Nog niets gehoord? Dan zelf even vragen.

Hapkido examenDe examens vinden plaats op het regulieren lesmoment. Dat betekent op de gewone tijd, op de gewone plaats. Publiek is van harte welkom en we zien er dan ook naar uit om een mooie examenweek met z’n allen te beleven.

Voor eventuele vragen kun je altijd bij één van onze trainers terecht.

Tijdens het examen is het verplicht een volledig hapkido uniform, dus incl. jasje, te dragen.