Skip to main content

CMK goes Korea 2020

Ook dit jaar organiseert onze vereniging voor de leden weer een reis naar Korea. We vertrekken op 16 juli naar Korea en verblijven drie weken in Korea. Op 7 augustus hopen we weer op Schiphol te landen. De hele reis kost 2200 euro per persoon. Dit is inclusief vlucht, verblijf, training en natuurlijk eten.
We verblijven drie weken in Korea en trainen dagelijks drie keer onder leiding van meester Ko Sehwan. De dojang is gelegen in de stad Incheon, nabij Seoul, en we gebruiken deze stad als uitvalbasis om in het weekend het land te verkennen. Met de metro kunnen we eenvoudig naar de hoofdstad reizen en nabij gelegen bezienswaardigheden.

Kosten

De kosten bedragen 2200 euro per persoon. Hiervoor krijg je een retourticket naar Korea, drie weken training, drie maaltijden per dag en een plek om te slapen. Niet inbegrepen zijn de kosten voor de uitjes, souvenirs en reisverzekering. 500 euro aan zakgeld is waar je minimaal rekening mee dient te houden.
Om mee te mogen dien je tenminste 16 jaar oud te zijn en in het bezit van een geldig paspoort. Wil jij graag mee naar Korea? Neem dan contact met ons op en je krijgt alle informatie die je nodig hebt.