Online leren

Side fall

We zijn begonnen met het opzetten van een online leeromgeving. Op deze manier kun je eenvoudig thuis de technieken die je geleerd hebt nog eens nakijken. Nog lang niet alle technieken staan online, maar het begin is er.

Op de site van de World Hankimuye Federation kun je je aanmelden (onder My Account). Daarna kun je onder het kopje Courses beginnen met de cursus Chongmukwan Beginners. Zodra je de introductie hebt doorlopen, wordt gevraagd je naam in te vullen. Een leraar zal jou hierna toegang geven tot de overige technieken.

De lessen worden gegeven in het Engels. Dat is misschien even wennen, maar zo sla je twee vliegen in één klapt; je poets ook meteen je Engels op. De cursus volgt onze exameneisen zoals die voor volwassenleden gelden, maar ook jeugdleden mogen de cursus volgen.


chongmukwan logo wit transperant

Bij Chongmukwan wordt lesgegeven in hankimuye, een  Koreaanse manier van zelfverdediging met wortels in klassieke systemen als hankido, hapkido en hankumdo.
Bij onze vereniging staat respect voor de leerling, de leraar en de naaste voorop. Wij onderwijzen een traditionele vechtkunst met oog voor moderne ontwikkelingen op pedagogisch en sociaal vlak.
Iedereen is van harte welkom om bij ons te komen trainen.

HKD Vereniging Urk
Staartweg 36
8321 NB Urk

E: info@chongmukwan.nl
M: 06 – 14 70 28 87