Skip to main content

Online leren

Side fall

We zijn begonnen met het opzetten van een online leeromgeving. Op deze manier kun je eenvoudig thuis de technieken die je geleerd hebt nog eens nakijken. Nog lang niet alle technieken staan online, maar het begin is er.

Op de site van de World Hankimuye Federation kun je je aanmelden (onder My Account). Daarna kun je onder het kopje Courses beginnen met de cursus Chongmukwan Beginners. Zodra je de introductie hebt doorlopen, wordt gevraagd je naam in te vullen. Een leraar zal jou hierna toegang geven tot de overige technieken.

De lessen worden gegeven in het Engels. Dat is misschien even wennen, maar zo sla je twee vliegen in één klapt; je poets ook meteen je Engels op. De cursus volgt onze exameneisen zoals die voor volwassenleden gelden, maar ook jeugdleden mogen de cursus volgen.