Kerstvakantie

Opnieuw hebben we te maken met coronamaatregelen. Door deze strengere maatregelen ziet ons team voor deze week geen kans om de lessen op een alternatieve manier door te laten gaan. Binnen trainen is niet toegestaan en buiten is het deze week niet te organiseren.

Voor deze week laten we de lessen daarom vervallen. Iets dat we ongelooflijk jammer vinden. Dit is voor het eerst in twee coronajaren dat we lessen laten vervallen.
Dit betekent dat de kerstvakantie -net als de scholen- een week eerder begint. We hopen vurig dat we in het nieuwe jaar weer meer ruimte krijgen om verder te gaan met onze passie, namelijk hapkido lesgeven. We houden u op de hoogte.


chongmukwan logo wit transperant

Bij Chongmukwan wordt lesgegeven in hankimuye, een  Koreaanse manier van zelfverdediging met wortels in klassieke systemen als hankido, hapkido en hankumdo.
Bij onze vereniging staat respect voor de leerling, de leraar en de naaste voorop. Wij onderwijzen een traditionele vechtkunst met oog voor moderne ontwikkelingen op pedagogisch en sociaal vlak.
Iedereen is van harte welkom om bij ons te komen trainen.

HKD Vereniging Urk
Staartweg 36
8321 NB Urk

E: info@chongmukwan.nl
M: 06 – 14 70 28 87