CMK Zomerkamp 2022

24 uur kamperen in Ons Sporthuis. Dat is het thema van ons zomerkamp dit jaar. Het CMK Zomerkamp wordt dit jaar gehouden op 18 en 19 augustus. Het zomerkamp is voor alle onze jeugdleden van 8 t/m 15 jaar. De lessen beginnen op 18 augustus om 14:00 uur ’s middags en worden afgesloten op 19 augustus om 14:00 uur.

Hapkido Hankido Hankumdo Sword
Blije deelnemer aan het CMK Zomerkamp 2021

Het programma is dus anders dan vorig jaar. Er zal binnen 24 uur volop getraind worden. Deelnemers wordt gevraagd een slaapzak en kussen mee te nemen. Schone kleren en een handdoek is wellicht ook handig. Voor eten en drinken wordt gezorgd.

Net als vorig jaar vindt het zomerkamp ook dit jaar in Ons Sporthuis plaats.

Opgeven

Opgeven is eenvoudig. Stuur voor 20 juli een mailtje naar info@chongmukwan.nl. Vermeld je naam en je leeftijd en welke band je hebt. De kosten zijn vijf euro per deelnemer. Deelnemers krijgen een certificaat van deelname en een presentje.

Dit zomerkamp is mede mogelijk gemaakt door Sportservice Flevoland en de provincie Flevoland.

sportservice flevoland logo
Provincie Flevoland


chongmukwan logo wit transperant

Bij Chongmukwan wordt lesgegeven in hankimuye, een  Koreaanse manier van zelfverdediging met wortels in klassieke systemen als hankido, hapkido en hankumdo.
Bij onze vereniging staat respect voor de leerling, de leraar en de naaste voorop. Wij onderwijzen een traditionele vechtkunst met oog voor moderne ontwikkelingen op pedagogisch en sociaal vlak.
Iedereen is van harte welkom om bij ons te komen trainen.

HKD Vereniging Urk
Staartweg 36
8321 NB Urk

E: info@chongmukwan.nl
M: 06 – 14 70 28 87