Skip to main content

Korea 2024

Het is nog heel erg vroeg, maar we willen jullie graag uitnodigen voor een reis naar Korea in de zomer van 2024.

De datums voor de reis zijn inmiddels bekend. We vertrekken op maandag 23 juli en vliegen op donderdag 8 augustus weer terug. Vanwege het tijdsverschil zullen we op dinsdag 01 augustus arriveren in Korea.

In de eerste week zullen we veel tijd hebben om de Koreaanse hoofdstad Seoul en omgeving te ontdekken. De tweede week staat geheel in het teken van trainen.

In het eerste weekend reizen we naar de stad Gyeongju. Deze stad ligt verder naar het zuiden en je kunt er kennismaken met het middeleeuwse Korea.

Verblijf

We verblijven in een guesthouse dicht in de buurt van de sportschool van meester Ko Sehwan. Je steekt de weg over en bent in de sportzaal. Vanuit het guesthouse is het maar een paar minuten lopen naar het dichtstbijzijnde metrostation. De metro is de ideale manier om Seoul te verkennen.

Voor wie?

In principe mag iedereen mee. Ook ouders worden van harte uitgenodigd om eventueel mee te gaan. Voor kinderen jonger dan 16 jaar moet er officieel door de ouders toestemming worden gegeven. We denken dat een dergelijke groepsreis vanaf 15 jaar het meeste profijt geeft qua training.

Kosten

De kosten voor de reis inclusief ticket, verblijf, vervoer en training zijn 2500 euro per persoon. (Onder voorbehoud)

Als je geïnteresseerd bent, kun je een mail sturen naar info@chongmukwan.nl.

Foto’s

De afgelopen 25 jaar hebben we vaker reizen naar Korea georganiseerd. Een sfeerimpressie.