Kerstvakantie 2022

De kerstvakantie staat weer van de deur. Samen met de zomervakantie is dat de enige vakantie waarin wij geen lesgeven. De laatste lessen van het jaar worden gegeven op donderdag 22 december. Op maandag 9 januari gaan onze deuren weer open. We wensen iedereen een stel gezellige feestdagen natuurlijk en natuurlijk een gezond een sportief 2023.

Vuurwerk

Vuurwerk campagne Gemeente Urk.

De gemeente Urk voert dit jaar actief campagne tegen het illegaal vuurwerk. Onze vereniging ondersteunt deze campagne door hier regelmatig op onze social media aandacht voor te vragen. We zijn niet tegen vuurwerk, maar wel tegen de uitwassen. Vorig jaar werden bij onze eigen dojang (oefenruimte) een brievenbus en camera gesloopt met veel te zwaar en illegaal vuurwerk. Daarvoor is vuurwerk volgens ons niet bedoeld. Illegaal vuurwerk is niet voor niets illegaal. Je brengt er jezelf en anderen mee in gevaar. Anderen en jezelf in gevaar brengen, dat is niet iets waar onze vereniging achter kan en wil staan. Jij toch ook niet?


chongmukwan logo wit transperant

Bij Chongmukwan wordt lesgegeven in hankimuye, een  Koreaanse manier van zelfverdediging met wortels in klassieke systemen als hankido, hapkido en hankumdo.
Bij onze vereniging staat respect voor de leerling, de leraar en de naaste voorop. Wij onderwijzen een traditionele vechtkunst met oog voor moderne ontwikkelingen op pedagogisch en sociaal vlak.
Iedereen is van harte welkom om bij ons te komen trainen.

HKD Vereniging Urk
Staartweg 36
8321 NB Urk

E: info@chongmukwan.nl
M: 06 – 14 70 28 87