Skip to main content

Zomerkamp 2023

De zomer staat weer voor de deur en dus wordt het tijd om na te denken over ons jaarlijkse zomerkamp. Dit jaar wordt het zomerkamp gehouden in de eerste week van de zomervakantie en wel op donderdag 27 en vrijdag 28 juli. Het zomerkamp is open voor iedereen van 8 t/m 13 jaar. Voor iedereen van 14 jaar en ouder wordt op een andere datum een zomerkamp georganiseerd.

kicking hapkido bag
zomerkamp 2021

Het zomerkamp begint op donderdagochtend om 10 uur. Er wordt lesgegeven in verschillende hapkido onderdelen en natuurlijk organiseren we ook diverse spellen. ’s Avonds maken we eerst een fikse wandeling en daarna kijken we met z’n allen film.

Als je wilt, mag je blijven slapen. Je moet wel zelf zorgen voor kussen, slaapzak en eventueel een matje. Op vrijdagochtend staan we vroeg op en beginnen de dag met een frisse ochtendwandeling, daarna gaan we het ontbijt en ook nu wordt er weer getraind.

Na het middageten krijgt iedereen een certificaat van deelname uitgereikt. Deelname kost 25 euro per persoon. Je krijgt daarvoor twee dagen lang training, eten en drinken en een speciaal T-shirt dat je ook later tijdens de training mag blijven dragen. Je kunt ook meedoen zonder T-shirt te kopen, dan zijn de kosten 7,50 per persoon. Opgeven voor 1 juli als je een T-shirt wilt ontvangen.

Opgeven zomerkamp 2023

De inschrijving is nu gesloten.