Skip to main content

36 uur op de mat

Zomerkamp 2024

Het begint ondertussen een traditie te worden; het CMK Zomerkamp. Ook dit jaar organiseren we weer spetterende zomerkamp voor onze leden van 8 t/m 14 jaar. Dit jaar zal tijdens de eerste week van de zomervakantie het hapkido festijn plaatsvinden en wel op maandag 22 en dinsdag 23 juli tijdens de eerste week van de zomervakantie. We beginnen op maandagochtend als vroeg en stoppen pas 36 uur later op dinsdagavond. Trainen. Spelen. Eten. Slapen. Film kijken. Je gaat het allemaal meemaken. Je krijgt les van verschillende meesters en juffen en je krijgt de kans om ook eens te trainen met chongmukwanners uit een andere groep. Geef je vandaag nog op, er is maar beperkt plek!

Word lid van onze Zomerkamp Whatsapp-groep om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!
Klik op de knop hiernaast om lid te worden. 

Wat ga je doen?

 • cmk zomerkamp trainen

  Trainen

  Natuurlijk gaan we veel trainen. Je krijgt van verschillende meesters en juffen les. Valbreken. Trappen. Stoten. Conditie. Je technische kennis krijgt een flinke boost deze twee dagen. 

 • cmk zomerkamp 2024 op de dijk

  Spelen

  Er blijft nog voldoende tijd over voor spel en plezier. De hele mat staat tot onze beschikking en bij mooi weer trekken we er op uit het bos in. Een flinke avondwandeling zorgt ervoor dat we gemakkelijk in slaap vallen. Hoe laat jij naar bed gaat maakt ons niet uit. De wekker gaat om zeven uur genadeloos weer af!

 • frikandelbroodje

  Lekker eten

  ’s Ochtends opstaan met een lekker ontbijtje. Wie zorgt er voor de lekkerst macaroni? Durf jij Koreaanse noedels te eten of heb je liever pannenkoeken? Je zult zeker niet omkomen van de honger. 

 • cmk zomerkamp 2023 slapen op de mat

  Filmavond

  Vroeg naar bed? Niet tijdens het zomerkamp en niet voordat we een film hebben gekeken. Rol je slaapmat uit, klop je kussen op en geniet voor het slapen gaan nog even van een leuke film.

Detailed Look
cmk zomerkamp 2024

Kosten en aanmelden

De kosten voor deelname zijn 25 euro per kind. Iedereen krijgt een speciaal zomerkamp T-shirt en er wordt gezorgd voor voldoende te eten en drinken. Aanmelden kan door op de onderstaande knop te klikken en het formulier in te vullen. 

Voor het zomerkamp ontvang je een betaalverzoek en hebben we je T-shirt maat nodig. 

Aanmelden is niet meer mogelijk. Het maximale aantal deelnemers is bereikt.

CMK Zomerkamp 2023

Wat neem ik mee?

Natuurlijk neem je jouw trainingspullen mee. Alle deelnemers krijgen een speciaal voor het zomerkamp ontworpen T-shirt. Als je blijft slapen, moet je natuurlijk wel een slaapzak, kussen en pyjama meenemen. Vergeet ook je tandenborstel niet. Een boswandeling is onderdeel van het programma. Kijk dus naar het weer en kleed je daar naar.