Nieuwe website voor Chongmukwan

Onze vereniging krijgt een nieuwe website. Zoals je kunt zien is de website nu nog volop in aanbouw. De komende week zal er hard gewerkt worden om alles op zijn plek te krijgen en de oude content van de vorige website over te plaatsen naar de nieuwe website.

Nieuwe features

De website is voorzien van veel nieuwe features. Behalve dat de website in een nieuw modern jasje is gestoken, is vooral ook de software waar de site nu op draait compleet aangepast aan de eisen van deze tijd. De site draait nu op het CMS WordPress.
Onze twitter berichten krijg nu een prominente plek naast het nieuws op de site. Op deze manier kunnen ook leden die geen twitter account aan willen maken onze tweets lezen.
Nieuwsberichten op onze site kun je nu van commentaar voorzien. We kijken dan ook uit naar jullie reacties. Opmerkingen over deze nieuwe site kun je wat ons betreft dan ook meteen hieronder kwijt.

Website

De nieuwe site werd geïnstalleerd door webbouwer en SEO-specialist MegaServices uit Lelystad.


chongmukwan logo wit transperant

Bij Chongmukwan wordt lesgegeven in hankimuye, een  Koreaanse manier van zelfverdediging met wortels in klassieke systemen als hankido, hapkido en hankumdo.
Bij onze vereniging staat respect voor de leerling, de leraar en de naaste voorop. Wij onderwijzen een traditionele vechtkunst met oog voor moderne ontwikkelingen op pedagogisch en sociaal vlak.
Iedereen is van harte welkom om bij ons te komen trainen.

HKD Vereniging Urk
Staartweg 36
8321 NB Urk

E: info@chongmukwan.nl
M: 06 – 14 70 28 87