Nieuwe website

Ter ere van het 30-jarig jubileum van onze vereniging is ook de website in een nieuw jasje gestoken. De website is voorzien van nieuwe foto’s en er is meer ruimte gecreëerd om kennis te maken met de leraren en bestuursleden.

nieuwe website chongmukwanBezoekers aan de website hebben nu de mogelijkheid om zich te abonneren op de CMK Nieuwsbrief. Via een formulier dat onderaan de site te vinden is, kunnen zij zich eenvoudig aanmelden.

Natuurlijk blijft oude functionaliteit zoals de agenda, aan- en afmeldformulieren en de nieuwsberichten gewoon bestaan. Natuurlijk is de website ook op mobiele apparaten goed te bekijken.

Her en der moeten er nog een aantal zaken vertaald worden van het Engels naar het Nederlands en ook de tekst op de diverse pagina’s zal de komende weken onder de loep worden genomen.
Wij zijn zelf heel erg tevreden met de nieuwe look van onze website, wat vind u er van? Wij horen het graag.


chongmukwan logo wit transperant

Bij Chongmukwan wordt lesgegeven in hankimuye, een  Koreaanse manier van zelfverdediging met wortels in klassieke systemen als hankido, hapkido en hankumdo.
Bij onze vereniging staat respect voor de leerling, de leraar en de naaste voorop. Wij onderwijzen een traditionele vechtkunst met oog voor moderne ontwikkelingen op pedagogisch en sociaal vlak.
Iedereen is van harte welkom om bij ons te komen trainen.

HKD Vereniging Urk
Staartweg 36
8321 NB Urk

E: info@chongmukwan.nl
M: 06 – 14 70 28 87