Skip to main content

Kersttraining

Tijdens de kerstvakantie kun je gewoon doortrainen. Op maandag werd op het laatste moment nog even een ‘speciale’ kersttraining georganiseerd. Veel deelnemers namen iets lekkers mee en na de training konden we nog even gezellig nagenieten onder het genot van een hapje en een drankje.

Training

kersttrainingEr werden vooral allerlei traptechnieken geoefend. Eerst een aantal basis technieken, daarna ook gesprongen en draaiende traptechnieken. De training zag er extra feestelijk uit omdat sommige mensen hun kerstmuts hadden meegenomen, en de kerstmuziek zorgde voor extra sfeer.

Meetrainen

Voor degene die er niet waren, hebben we wat foto’s geschoten. Wil je tijdens de kerstvakantie ook trainen? Dat kan. Op vrijdag- en maandagavond, 26 en 29 december, wordt er om half acht getraind in sporthal de Waaiershoek. Ook zal er aanstaande zaterdagmiddag om half drie les worden gegeven aan de volwassenen.
In het nieuwe jaar kan er op vrijdag 2 en zaterdag 3 januari ook volgens het aangepaste rooster worden getraind.

Foto’s kersttraining

kert
kerst