Kersttraining

Tijdens de kerstvakantie kun je gewoon doortrainen. Op maandag werd op het laatste moment nog even een ‘speciale’ kersttraining georganiseerd. Veel deelnemers namen iets lekkers mee en na de training konden we nog even gezellig nagenieten onder het genot van een hapje en een drankje.

Training

kersttrainingEr werden vooral allerlei traptechnieken geoefend. Eerst een aantal basis technieken, daarna ook gesprongen en draaiende traptechnieken. De training zag er extra feestelijk uit omdat sommige mensen hun kerstmuts hadden meegenomen, en de kerstmuziek zorgde voor extra sfeer.

Meetrainen

Voor degene die er niet waren, hebben we wat foto’s geschoten. Wil je tijdens de kerstvakantie ook trainen? Dat kan. Op vrijdag- en maandagavond, 26 en 29 december, wordt er om half acht getraind in sporthal de Waaiershoek. Ook zal er aanstaande zaterdagmiddag om half drie les worden gegeven aan de volwassenen.
In het nieuwe jaar kan er op vrijdag 2 en zaterdag 3 januari ook volgens het aangepaste rooster worden getraind.

Foto’s kersttraining

kert
kerst

chongmukwan logo wit transperant

Bij Chongmukwan wordt lesgegeven in hankimuye, een  Koreaanse manier van zelfverdediging met wortels in klassieke systemen als hankido, hapkido en hankumdo.
Bij onze vereniging staat respect voor de leerling, de leraar en de naaste voorop. Wij onderwijzen een traditionele vechtkunst met oog voor moderne ontwikkelingen op pedagogisch en sociaal vlak.
Iedereen is van harte welkom om bij ons te komen trainen.

HKD Vereniging Urk
Staartweg 36
8321 NB Urk

E: info@chongmukwan.nl
M: 06 – 14 70 28 87