Skip to main content

Eerste NHF Bondstraining – 8 maart

Op 8 maart wordt in Veldhoven de eerste NHF bondstraining gehouden. Iedereen van 11 jaar en ouder kan gratis aan deze training meedoen. Aanmelden voor dit evenement kan alleen deze week nog.

Bondstraining

bondstrainingVerspreid over de dag zullen er tijdens de bondstraining drie verschillende lessen worden gegeven. De eerste les, voor de pauze, zal worden verzorgd door NHF hoofdinstructeur Leon de Heus (7e dan). Na de pauze zullen nog lessen worden verzorgd door Wim van der Linden (3e dan) en Klaas Barends (5e dan).
Meer informatie vind je op de site van de Nederlandse HKD Federatie.

Deelname en vervoer

De bondstraining begint om 11:00 uur. Deelname is verplicht voor iedereen die in april dan-examen af wil leggen. Vanuit Urk zullen we om 8:30 uur met busjes naar Veldhoven rijden. Je kunt je deze week nog aanmelden voor deelname. Voor de vervoerskosten rekenen we 5 euro per persoon.

Aanmelden

Aanmelden gaat eenvoudig door je naam en emailadres in te vullen en op versturen te klikken.