Nieuwjaarstraining

Het nieuwe jaar is begonnen en het belooft een ontzettend leuk jaar te worden voor onze vereniging. De reguliere trainingen beginnen op maandag 5 januari weer, maar op zaterdag 3 januari werd een speciale nieuwjaarstraining georganiseerd. De deelnemers was gevraagd om vijf euro te doneren voor Stichting Ons Sporthuis.

nieuwjaarsborrelDe stichting bouwt momenteel het toekomstige onderkomen van onze vereniging. Het pand is bijna af en na de training kreeg iedereen dan ook de kans om het vast van binnen te bekijken. Onder het genot van een drankje en wat snacks kon iedereen elkaar ook meteen een gelukkig nieuwjaar toewensen.

Het geld dat deze middag werd opgehaald zal gebruikt worden voor de inrichting van de kantine. We willen iedereen hartelijk bedanken voor de financiële bijdrage. Als alles goed gaat, gaan we in de voorjaarsvakantie alles verhuizen.

nieuwjaarsborrel
chongmukwan 2015

chongmukwan logo wit transperant

Bij Chongmukwan wordt lesgegeven in hankimuye, een  Koreaanse manier van zelfverdediging met wortels in klassieke systemen als hankido, hapkido en hankumdo.
Bij onze vereniging staat respect voor de leerling, de leraar en de naaste voorop. Wij onderwijzen een traditionele vechtkunst met oog voor moderne ontwikkelingen op pedagogisch en sociaal vlak.
Iedereen is van harte welkom om bij ons te komen trainen.

HKD Vereniging Urk
Staartweg 36
8321 NB Urk

E: info@chongmukwan.nl
M: 06 – 14 70 28 87