Skip to main content

Eerste training in Ons Sporthuis een feit

In de afgelopen week is er hard gewerkt om de zaal klaar te krijgen. En hoewel er nog een paar puntjes waren, kon er op zaterdagmiddag toch getraind worden in de nieuwe accommodatie van Stichting Ons Sporthuis.

jumping roundhouse kickOp zaterdagmorgen werden alle matten uit Keep Fit en sporthal de Waaiershoek naar Ons Sporthuis gebracht. Na ongeveer twee uur sjouwen, tillen, slepen, nog meer sjouwen en tillen, vonden de matten hun nieuwe plekje. Die hoeven we dus voorlopig niet meer te sjouwen, tillen of slepen. De mat blijft vast liggen.
De familie Tran trakteerde ons op heerlijke Vietnamese loempia’s.

Na voor de laatste keer met de bezem en stofzuiger door het pand te zijn geweest, kon om twee uur de deur open. Leerlingen en belangstellenden druppelden binnen. Voor sommigen was het even wennen dat de schoenen uit moeten en netjes in de schoenenkast dienen te worden geplaatst, maar we gaan er vanuit dat iedereen hier snel genoeg aan zal wennen.

Om half vier kon begonnen worden met de gezamenlijke training van de pubers en volwassenen. Tijd om even alle onderdelen van hapkido uit te proberen in de nieuwe zaal. Dus werden basistechnieken geoefend, valbreken, slag- en traptechnieken en natuurlijk ook push-ups en buikspieroefeningen.

Vanaf maandag 2 maart gaat het nieuwe rooster in. Vanaf nu trainen we in Ons Sporthuis.

Foto’s

jumping roundhouse kick