Elly geslaagd voor zwarte band

Elly Brands is op vrijdag 27 februari in Korea geslaagd voor haar eerste dan examen. Elly is hiermee het eerste vrouwelijke lid van onze vereniging die de zwarte band heeft gehaald. We zijn dan ook best wel trots op onze Elly.

elly brand examenElly verblijft nu al twee maanden in Korea en hoopt op vijf maart weer terug te komen. Het doel van Elly’s reis was om zich voor te bereiden op het zwarte band examen in juli. In overleg met meester Ko Baek-yong en meester Klaas Barends werd echter besloten dat Elly in Korea haar examen al af mocht leggen.

Onder het toeziend oog van zowel meester Ko Baek-yong als meester Yang Yong-seok, beide in het bezit van de negende dan, legde Elly een zeer goed examen af. Dat was natuurlijk ook wel te verwachten, wanneer je twee maanden lang persoonlijk les krijgt van de beste hankido meester in de wereld.

We feliciteren Elly van harte met het behaalde resultaat en kijken uit naar haar terugkomst. Niet alleen is Elly namelijk geslaagd voor haar zwarte band in hapkido. Ze kreeg in de afgelopen maanden ook dagelijks les in taichi. En ook voor haar eerste taichi examen slaagde Elly met vlag en wimpel. Zodra Elly terug is in Nederland zal ze het geleerde graag delen met iedereen die geïnteresseerd is in deze Chinese vechtkunst.


chongmukwan logo wit transperant

Bij Chongmukwan wordt lesgegeven in hankimuye, een  Koreaanse manier van zelfverdediging met wortels in klassieke systemen als hankido, hapkido en hankumdo.
Bij onze vereniging staat respect voor de leerling, de leraar en de naaste voorop. Wij onderwijzen een traditionele vechtkunst met oog voor moderne ontwikkelingen op pedagogisch en sociaal vlak.
Iedereen is van harte welkom om bij ons te komen trainen.

HKD Vereniging Urk
Staartweg 36
8321 NB Urk

E: info@chongmukwan.nl
M: 06 – 14 70 28 87