Zwarte band trainingen

BELANGRIJK! Op verzoek van meester Ko Baek-yong zullen enkele speciale trainingen worden georganiseerd voor die leden van onze vereniging die in het bezit zijn van de zwarte band. De trainingen zullen plaatsvinden op donderdagavond om negen uur. We verwachten van alle onze zwarte banders dat ze bij deze trainingen aanwezig zijn. Ook leden die later dit jaar zwarte band examen af mogen leggen, zijn van harte uitgenodigd!
zwarte band

Data

Deze trainingen zullen plaatsvinden op de volgende data: 18 en 25 juni en 2, 9 en 16 juli.

Training

Tijdens deze trainingen zal meester Ko Baek-yong persoonlijk lesgeven in stof die je voor de verschillende dan-graden moet kennen. Deelname is gratis voor leden van onze vereniging. We rekenen op jullie komst en raden jullie aan om tijd vrij te maken voor deze trainingen!


chongmukwan logo wit transperant

Bij Chongmukwan wordt lesgegeven in hankimuye, een  Koreaanse manier van zelfverdediging met wortels in klassieke systemen als hankido, hapkido en hankumdo.
Bij onze vereniging staat respect voor de leerling, de leraar en de naaste voorop. Wij onderwijzen een traditionele vechtkunst met oog voor moderne ontwikkelingen op pedagogisch en sociaal vlak.
Iedereen is van harte welkom om bij ons te komen trainen.

HKD Vereniging Urk
Staartweg 36
8321 NB Urk

E: info@chongmukwan.nl
M: 06 – 14 70 28 87