Trainer Lukas Romkes

Lukas Romkes is geslaagd voor zijn ‘proeve van bekwaamheid’ en is nu een officiële Chongmukwan trainer. Lukas gaf al enige tijd zelfstandig les, maar er was nog geen tijd geweest om zijn proef al te leggen.

lukas romkesLukas begon drie jaar geleden als assistent-trainer bij onze vereniging. Naast zijn training bij Chongmukwan begon Lukas ook een sportopleiding in Zwolle. Vorig jaar begon Lukas tevens met het verzorgen van hapkido-lessen in Almere en binnenkort hoopt hij examen af te leggen voor zijn tweede dan.
Lukas ontving uit handen van Paulus en Jelle zijn trainer-certificaat en de donkerblauwe dobok die leraren van onze vereniging mogen dragen.
Onze vereniging is altijd op zoek naar leden die mee willen helpen met lesgeven. Je begint als assistent -trainer en wordt opgeleid tot trainer en uiteindelijk instructeur en leraar.


chongmukwan logo wit transperant

Bij Chongmukwan wordt lesgegeven in hankimuye, een  Koreaanse manier van zelfverdediging met wortels in klassieke systemen als hankido, hapkido en hankumdo.
Bij onze vereniging staat respect voor de leerling, de leraar en de naaste voorop. Wij onderwijzen een traditionele vechtkunst met oog voor moderne ontwikkelingen op pedagogisch en sociaal vlak.
Iedereen is van harte welkom om bij ons te komen trainen.

HKD Vereniging Urk
Staartweg 36
8321 NB Urk

E: info@chongmukwan.nl
M: 06 – 14 70 28 87