Skip to main content

Zomerrooster

In de zomervakantie komen veel lessen te vervallen, maar blijft het mogelijk om volgens een aangepast rooster toch te blijven trainen. Lees het volgende nieuwsbericht dus goed door. Alle trainingen staan ook in de agenda.

Download de nieuwsbrief.

Strandtraining

strandtraining zomerroosterDe laatste jeugd les is op vrijdagavond 3 juli. Op zaterdag 4 juli zullen we, als het mooi weer is, een strandtraining organiseren. Of deze strandtraining doorgaat, lees je hier op de site, maar we zullen ook een berichtje op twitter en facebook plaatsen.

Barbecue
Voor de volwassen leden wordt op zaterdag 4 juli een barbecue georganiseerd. Deelname kost vijf euro per persoon, opgeven kan bij meester barbecue.

Zomertrainingen

Vanaf maandag 6 juli zullen er op maandag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagavond speciale zomertrainingen worden georganiseerd. Van half zeven tot half acht zijn deze trainingen voor de leden van twaalf jaar en ouder. Vanaf half acht zijn de volwassenen aan de beurt. De trainingen worden verzorgd door meester Ko Baek-yong.

HKD Zomerfestival

Op zaterdag 18 juli wordt in Urk nogmaals een speciale training verzorgd. Deze keer zullen de meester Ko Baek-yong, Yang Yong-seok en Ko Se-hwan lesgeven. Deelname is 10 euro per persoon. Het HKD Zomerfestival begint om 11 uur.

120-uurs training

hankido master ko baek-yongIn samenwerking met de World Hankimuye Federation en de Nederlandse HKD Federatie organiseert onze vereniging in de zomervakantie een speciale stage. Twee weken lang zullen de deelnemers dagelijks ongeveer tien uur trainen in hankido, hapkido en hankumdo. Deelnemers uit binnen- en buitenland hebben zich voor deze stage aangemeld. Op vrijdagavond, 31 juli, kunnen de deelnemers aan deze stage HKD examen afleggen. Opgeven voor de stage is niet meer mogelijk.

Geen les

Op zaterdag 8 augustus wordt geen les gegeven.

Afscheid

Op maandagavond 10 augustus krijg je de kans om afscheid te nemen van meester Ko Baek-yong. Op dinsdag 11 augustus vliegt hij terug naar Korea.

Einde vakantie

Vanaf maandag 17 augustus trainen we weer volgens het reguliere rooster. De lessen van de jeugdleden die op zaterdagochtend trainen, schuiven echter een uurtje op. De leden die nu van twaalf tot één uur trainen, worden op vrijdagavond om zes uur verwacht.