Skip to main content

Nieuwe T-shirts

We hebben nieuwe T-shirts laten maken. De T-shirt zijn gemaakt van het zogenaamde dri-fit materiaal en dus zeer geschikt om in te sporten. De T-shirts zijn beschikbaar in alle maten. Ook zijn er voor de dames een aantal T-shirt met een v-hals.

cmk shirtDe nieuwe T-shirts kosten 17,50 euro en zijn nu nog volop verkrijgbaar. T-shirt dienen contant te worden afgerekend bij je leraar.

Ontwerp

Op de voorkant van het T-shirt staat CHONGMUKWAN waarbij de O vervangen is door ons logo. Daaronder staat “hankido, hapkido, hankumdo”, dat zijn de namen van de stijlen waarin wij lesgeven. Op de achterkant van het T-shirt prijkt het logo van de World Hankimuye Federation met daaronder een kalligrafie waar opnieuw Chongmukwan staat geschreven, maar nu in Chinese karakters. Het origineel van deze kalligrafie hangt in ons kantoor.