Nieuwe T-shirts

We hebben nieuwe T-shirts laten maken. De T-shirt zijn gemaakt van het zogenaamde dri-fit materiaal en dus zeer geschikt om in te sporten. De T-shirts zijn beschikbaar in alle maten. Ook zijn er voor de dames een aantal T-shirt met een v-hals.

cmk shirtDe nieuwe T-shirts kosten 17,50 euro en zijn nu nog volop verkrijgbaar. T-shirt dienen contant te worden afgerekend bij je leraar.

Ontwerp

Op de voorkant van het T-shirt staat CHONGMUKWAN waarbij de O vervangen is door ons logo. Daaronder staat “hankido, hapkido, hankumdo”, dat zijn de namen van de stijlen waarin wij lesgeven. Op de achterkant van het T-shirt prijkt het logo van de World Hankimuye Federation met daaronder een kalligrafie waar opnieuw Chongmukwan staat geschreven, maar nu in Chinese karakters. Het origineel van deze kalligrafie hangt in ons kantoor.


chongmukwan logo wit transperant

Bij Chongmukwan wordt lesgegeven in hankimuye, een  Koreaanse manier van zelfverdediging met wortels in klassieke systemen als hankido, hapkido en hankumdo.
Bij onze vereniging staat respect voor de leerling, de leraar en de naaste voorop. Wij onderwijzen een traditionele vechtkunst met oog voor moderne ontwikkelingen op pedagogisch en sociaal vlak.
Iedereen is van harte welkom om bij ons te komen trainen.

HKD Vereniging Urk
Staartweg 36
8321 NB Urk

E: info@chongmukwan.nl
M: 06 – 14 70 28 87