Speciale T-shirts

De inschrijfdatum is verstreken, het is niet langer mogelijk dit T-shirt te bestellen! Je kunt nog wel de reguliere Chongmukwan T-shirts kopen.
Speciaal voor de komst van meester Ko Baek-yong in mei, zijn nieuwe T-shirts ontworpen. De T-shirts zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Je kunt kiezen uit een heren- en een damesmodel. De T-shirts kosten 18 euro per stuk.

hankimuye t-shirtDe T-shirts zijn 100% polyester en krimpen dus niet. Wil je ook in het bezit komen van zo’n T-shirt, ga dan naar de website van de Nederlandse HKD Federatie en plaats je bestelling. Deelnemers aan het HKD Kamp in de meivakantie krijgen het T-shirt gratis! Je hebt tot 29 februari de tijd om je bestelling te plaatsen.

T-shirts

hankimuye t-shirt
hankimuye shirt

chongmukwan logo wit transperant

Bij Chongmukwan wordt lesgegeven in hankimuye, een  Koreaanse manier van zelfverdediging met wortels in klassieke systemen als hankido, hapkido en hankumdo.
Bij onze vereniging staat respect voor de leerling, de leraar en de naaste voorop. Wij onderwijzen een traditionele vechtkunst met oog voor moderne ontwikkelingen op pedagogisch en sociaal vlak.
Iedereen is van harte welkom om bij ons te komen trainen.

HKD Vereniging Urk
Staartweg 36
8321 NB Urk

E: info@chongmukwan.nl
M: 06 – 14 70 28 87