Skip to main content

Speciale T-shirts

De inschrijfdatum is verstreken, het is niet langer mogelijk dit T-shirt te bestellen! Je kunt nog wel de reguliere Chongmukwan T-shirts kopen.
Speciaal voor de komst van meester Ko Baek-yong in mei, zijn nieuwe T-shirts ontworpen. De T-shirts zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Je kunt kiezen uit een heren- en een damesmodel. De T-shirts kosten 18 euro per stuk.

hankimuye t-shirtDe T-shirts zijn 100% polyester en krimpen dus niet. Wil je ook in het bezit komen van zo’n T-shirt, ga dan naar de website van de Nederlandse HKD Federatie en plaats je bestelling. Deelnemers aan het HKD Kamp in de meivakantie krijgen het T-shirt gratis! Je hebt tot 29 februari de tijd om je bestelling te plaatsen.

T-shirts

hankimuye t-shirt
hankimuye shirt