Skip to main content

Bezoek meester Ko 2016

Ook dit jaar zal meester Ko Baek-yong ons weer komen bezoeken. Namens de World Hankimuye Federation komt hij naar Nederland om examens af te nemen. Meesters Evert, Jelle en Paulus zijn uitgenodigd om examen af te leggen voor de vijfde dan. Meester Ko zal de examens afnemen.

ko baek-yongDe examens worden op 28 mei in IJsselstein afgenomen, maar in de weken voorafgaande aan de examens zal meester Ko Baek-yong naar Urk komen om de puntjes op de i te zetten. Niet alleen bij de examenkandidaten, maar ook er zullen ook diverse activiteiten voor de overige leden worden georganiseerd.

Welkom

Op zaterdag 30 april wordt ’s middags een speciale gezamenlijke training georganiseerd. De training begint om 14:30 uur en is toegankelijk voor alle NHF leden. Niet-leden betalen 25 euro per persoon.
Aanmelden

HKD Kamp

In de meivakantie wordt van maandag 2 t/m vrijdag 6 mei een trainingskamp georganiseerd voor iedereen van 13 jaar en ouder. Er zal drie keer per dag worden lesgegeven. Van 10 tot 12 uur ’s ochtends, van 3 tot 5 uur ’s middags en van 8 tot 10 uur ’s avonds. Deelname aan dit HKD kamp kost 65 euro per persoon voor de hele week. Het kamp gaat alleen door als zich tenminste tien leden opgeven. Deelnemers krijgen een gratis T-shirt! Aanmelden voor 29 februari.
Aanmelden

Urkerdag

Op zaterdag 14 mei wordt traditioneel Urkerdag gevierd. Nadat je ’s morgens hebt kunnen genieten van de Urker cultuur, kun je ’s middags aan de bak tijdens onze speciale Urkerdag training. Deelname is gratis voor alle NHF leden. Niet-leden betalen 25 euro per persoon.
Aanmelden

Dan examens

Op zaterdag 28 mei worden in IJsselstein dan examens afgenomen. Diverse leden van onze vereniging zullen examen afleggen.