Skip to main content

CMK Fightmaster 2017

Ter ere van het 30 jarig jubileum van onze vereniging werd op zaterdag 20 mei een speciaal evenement georganiseerd voor onze jongste leden: CMK Fightmaster. Verdeeld over twaalf groepen mochten de deelnemers op evenzoveel onderdelen zich met elkaar meten. Klimmen, springen, rollen, vallen, slingeren en vooral heel veel plezier. In de pauze gaven de leraren een aantal spetterende demonstraties en werd de inwendige mens getrakteerd op patat en gebakken vis.

Er waren mooie prijzen en winnen en ook nog eens één hoofdprijs. Deze hoofdprijs moest wel eerst op een aantal boeven heroverd worden. Gelukkig kwam er hulp van de politie die de boeven inrekende en afvoerde naar het politiebureau.
Nadat de hoofdprijs was veilig gesteld, kon het evenement beginnen. Rond de klok van half twee werden de prijswinnaars bekend gemaakt. De hoofdprijs was voor Jelle Baarssen. Hij mag zich het komende jaar Ultimate Fightmaster noemen. Volgend jaar krijgt iedereen een herkansing om zich te revancheren.
Ook voor de kinderen die niet in de prijzen waren gevallen, was er toch een vaantje en een leuk cadeau in de vorm van een heuze Chongmukwan rugtas. Deze zal ongetwijfeld goed van pas komen.

fight master urk hapkido