Fightmaster 2023

Wat onwennig stonden de deelnemers van Fightmaster 2023 rond half negen op de mat in de Schelp. Voor veel deelnemers was het de eerste keer dat ze aan dit evenement mee konden doen. In de afgelopen jaren wat het organiseren van Fightmaster erbij ingeschoten door oa. een corona pandemie.

Ook leek het er even op dat Fightmaster dit jaar niet door kon gaan. De Fightmaster trofee was namelijk door allerlei omstandigheden per ongeluk met een kotter mee verdaagd de Noordzee op. Het zou er nog om spannen of de trofee wel op tijd op Urk zou zijn.

Starten

Gelukkig wist de kustwacht de beker nog net op tijd naar Urk te krijgen. Daarna ging het festijn van slag. De deelnemers konden individueel en als groep laten zien wat ze waard waren. Via diverse hapkido spellen werd hun behendigheid, uithoudingsvermogen en karakter getest. Tijdens de pauze lieten meesters Levi Ras en Lukas Romkes tijdens een spectaculaire demonstratie zien wat je met hapkido allemaal kan.

Foto’s Fightmaster

Voor alle deelnemers was er aan het einde van de dag een vaantje al aandenken aan Fightmaster 2023. Zij die de meeste punten hadden gescoord, kregen ook nog eens een certificaat en beker uitgereikt. Erik Post mag zich het komende jaar Fightmaster 2023 noemen, hij behaalde de hoogste score van alle deelnemers. De groepsprijs was voor de Tijgers.

Winnaars Fightmaster

Wij kijken alweer uit naar Fightmaster 2024. Jij ook?


chongmukwan logo wit transperant

Bij Chongmukwan wordt lesgegeven in hankimuye, een  Koreaanse manier van zelfverdediging met wortels in klassieke systemen als hankido, hapkido en hankumdo.
Bij onze vereniging staat respect voor de leerling, de leraar en de naaste voorop. Wij onderwijzen een traditionele vechtkunst met oog voor moderne ontwikkelingen op pedagogisch en sociaal vlak.
Iedereen is van harte welkom om bij ons te komen trainen.

HKD Vereniging Urk
Staartweg 36
8321 NB Urk

E: info@chongmukwan.nl
M: 06 – 14 70 28 87