Skip to main content

Training op het strand

De zomervakantie is begonnen en die wordt traditioneel ingeluid met een Chongmukwan Strandtraining. Ook dit jaar waren er weer verschillende leden van de partij. Zij genoten van mooi weer, een warme zon, nog wat koud water en een leuke training.

strandtrainingDe training begon om half elf met een sprint naar het water gevolgd door een frisse duik. Vervolgens werd de warming-up begonnen in het water. De weerstand die het water geeft, zorgt ervoor dat de oefeningen net even iets zwaarder worden. Na de warming-up werd er verder getraind op het zand; tijgeren, valbreken en ook nu weer veel conditionele oefeningen. Ondertussen was iedereen flink smerig geworden en vond je zand op plekjes waar je het liever niet vindt. Tijd om dus het water weer in te gaan en ons zelf schoon te spoelen. Als we dan toch al in het water spartelen, dan kunnen we net zo goed meteen de cooling-down beginnen. Na een uurtje trainen, was er nog tijd voor een groepsfoto.

Zomervakantie

De zomervakantie is nu begonnen, dit betekent dat de reguliere lessen komen te vervallen. Voor iedereen van 13 jaar en ouder kan er worden verder getraind volgens het zomerrooster. Op 4 september beginnen de lessen weer.

Foto’s

Hieronder vind je een aantal foto’s van de training. Alle foto’s van de training kun je downloaden uit Dropbox.