Skip to main content

Hankimuye Master Course

Drie leden van onze vereniging reizen in september naar Korea om daar deel te nemen aan de Hankimuye Master Course op het hoofdkwartier van de World Hankimuye Federation. Klaas, Jacob en Ida hebben inmiddels hun tickets geboekt en bereiden zich voor op een week van flink trainen en veel leren.

david in koreaDe Hankimuye Master Course richt zich op leden die reeds de zwarte band hebben en zich verder willen verdiepen in de drie HKD’s van hapkido, hankido en hankumdo. De trainingsweek begint op maandag 30 september en vindt plaats op het hankimuye hoofdkwartier in de buurt van de stad Seosan. Op zaterdag 5 oktober zal worden stil gestaan bij de twee jaar geleden overleden oprichter van de federatie; master Ko Baek-yong.

Jacob en Ida vertrekken op woensdag 25 september, Klaas volgt op vrijdag 27 september. Zij zullen worden vergezeld door leraren uit binnen- en buitenland. Mocht je interesse hebben om mee te reizen en trainen, neem dan contact met ons op. De drie zullen via deze site het thuisfront op de hoogte houden van hun avonturen in Korea.

David in Korea

Momenteel verblijft David in Korea. Hij gebruikt deze zomervakantie om zich verder te bekwamen en als voorbereiding op zijn vierde examen. Waarbij gezegd moet worden dat hij op z’n vroegst over twee jaar examen voor vierde dan af mag leggen. David verbleef vorig jaar zomer ook al voor langere tijd in Korea en heeft de smaak goed te pakken.