Examenweek opgeschoven

De examenweek die normaal voor de kerstvakantie zou plaatsvinden, wordt opgeschoven naar de week van 3 tot 8 februari. De belangrijkste reden hiervoor is dat er tussen de zomer- en kerstvakantie minder trainingsweken zitten, dan tussen de kerst- en zomervakantie. De ideale trainingstijd voor de graden t/m blauwe band is ongeveer 20 weken.

Examenweek

hapkido bandenDe examenweek begint op maandag 3 februari. De examens worden afgenomen op het tijdstip waarop de leerlingen normaal les krijgen. Iedereen die examen doet t/m blauwe band mag automatisch deelnemen aan het examen. Leerlingen die examen af mogen leggen voor een hogere band, worden door hun leraar uitgenodigd. Deelname aan het examen is gratis.

Reglement

Doe je mee aan het examen, zorg dan dat je

  • op tijd bent!
  • een compleet hapkido uniform draagt
  • de examenstof goed beheerst

chongmukwan logo wit transperant

Bij Chongmukwan wordt lesgegeven in hankimuye, een  Koreaanse manier van zelfverdediging met wortels in klassieke systemen als hankido, hapkido en hankumdo.
Bij onze vereniging staat respect voor de leerling, de leraar en de naaste voorop. Wij onderwijzen een traditionele vechtkunst met oog voor moderne ontwikkelingen op pedagogisch en sociaal vlak.
Iedereen is van harte welkom om bij ons te komen trainen.

HKD Vereniging Urk
Staartweg 36
8321 NB Urk

E: info@chongmukwan.nl
M: 06 – 14 70 28 87