Skip to main content

CMK Road trip 2020

Het jaarlijkse HKD Zomerkamp van de World Hankimuye Federation wordt dit jaar gehouden in Texas. Genoeg reden voor een aantal leden om de koppen bij elkaar te steken en een avontuurlijke reis te organiseren. Na het zomerkamp stappen zij in de auto voor een rondreis door het westen van de Verenigde Staten.

Monument Valley

Het zomerkamp begint op 18 juli en duurt tot 25 juli. Tijdens het kamp wordt er natuurlijk dagelijks getraind, maar er staat bijvoorbeeld ook een vuurwapen clinic op het programma. De lessen worden verzorgd door meester Ko Sehwan uit Zuid-Korea en diverse gastinstructeurs. Ook leden van andere scholen zullen deelnemen aan het zomerkamp.

Na het zomerkamp beginnen de deelnemers aan een reis van twee weken die ze via Monument Valley, de Grand Canyon, Las Vegas en Los Angeles naar San Francisco zal voeren.

Via deze website zullen Jacob, Gert Jan, Lukas, Jan, Andreas en Klaas jullie dagelijks op de hoogte houden van hun avonturen.