Outdoor examen

We hebben de afgelopen maanden hard getraind in de tent. De buitenlessen zagen er anders uit dan de lessen binnen. Een aantal onderdelen, zoals valbreken en cirkeltechnieken, konden buiten echter niet goed worden getraind. Een traditioneel examen zit er daarom dit seizoen helaas niet in.

Draag jij straks deze band?

Maar niet getreurd, want het trainersteam bedenkt natuurlijk altijd iets gaafs! (Tromgeroffel) Dit seizoen sluiten we af met een echte ‘outdoortest’. Dat is een soort examen waarbij de onderdelen die buiten zijn getraind worden getoetst. En dat zijn er genoeg! Denk aan trappen, stoten en vooral de conditionele onderdelen. Deze onderdelen zullen rondom Ons Sporthuis worden getoetst.

In de week van 21 juni zullen alle groepen deze test afleggen. De leerlingen kunnen hiermee een echte –nog nooit vertoonde- camouflageband verdienen! Dat is dus een band in de bekende camouflagekleuren! Deze band is eenmalig en zeer uniek te noemen. Een echt collectors-item waar de leerlingen trots op kunnen zijn! Want laat het duidelijk zijn: deze band verdien je niet zomaar…


chongmukwan logo wit transperant

Bij Chongmukwan wordt lesgegeven in hankimuye, een  Koreaanse manier van zelfverdediging met wortels in klassieke systemen als hankido, hapkido en hankumdo.
Bij onze vereniging staat respect voor de leerling, de leraar en de naaste voorop. Wij onderwijzen een traditionele vechtkunst met oog voor moderne ontwikkelingen op pedagogisch en sociaal vlak.
Iedereen is van harte welkom om bij ons te komen trainen.

HKD Vereniging Urk
Staartweg 36
8321 NB Urk

E: info@chongmukwan.nl
M: 06 – 14 70 28 87