Weer les

Vanaf zaterdag 15 januari beginnen de reguliere lessen weer.

Heel goed nieuws! Vanaf zaterdag 15 januari gaan we weer trainen! We zijn ongelooflijk blij dat we weer aan de slag kunnen. Let op dat we het normale rooster direct vanaf morgen weer hanteren. Nog geen publiek, dus halen en brengen doen we voorlopig nog vanaf de parkeerplek. Wij hebben er ontzettend veel zin in en we zien iedereen graag vanaf morgen weer op de mat!

Examens

In de week van 7 februari doen alle groepen examen, behalve de groep van woensdag, want die zijn net gestart. Nog een reden om gelijk vanaf morgen weer te knallen!

Bedankt

We willen jullie bedanken voor jullie tomeloze steun, dat heeft ons -en doet ons nog steeds- erg goed. Wij gaan door met onze missie: onze leerlingen met veel sportplezier weerbaar en fit maken.


chongmukwan logo wit transperant

Bij Chongmukwan wordt lesgegeven in hankimuye, een  Koreaanse manier van zelfverdediging met wortels in klassieke systemen als hankido, hapkido en hankumdo.
Bij onze vereniging staat respect voor de leerling, de leraar en de naaste voorop. Wij onderwijzen een traditionele vechtkunst met oog voor moderne ontwikkelingen op pedagogisch en sociaal vlak.
Iedereen is van harte welkom om bij ons te komen trainen.

HKD Vereniging Urk
Staartweg 36
8321 NB Urk

E: info@chongmukwan.nl
M: 06 – 14 70 28 87