Skip to main content

Hankimuye Seminar 22 oktober

Het programma voor het open seminar dat in samenwerking met de World Hankimuye Federation en de Nederlandse Hankimuye Federatie op zaterdag 22 oktober wordt gehouden, is bekend gemaakt. Meester Ko Sehwan (7de dan) zal deze dag een uitgebreid seminar verzorgen voor volwassen leden van bovengenoemde organisaties.

master Ko Sehwan (7de dan hankimuye)
Ko Sehwan (7de dan)

Meester Ko Sehwan zal een gedegen introductie geven in het hankimuye-systeem zoals dat binnen onze organisaties wordt beoefend. Later op de dag zal hij ingaan op de praktische toepassing van het systeem. De seminar is bedoeld voor (jong)volwassenen die reeds enige ervaring hebben. Meester Ko zal naast deze seminars ook regelmatig de scholen bezoeken en gastlessen verzorgen zodat iedereen kennis kan maken met hankimuye.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

08:00 uur: Ontbijt

Deelname aan het ontbijt is niet verplicht, maar wel een leuke manier om samen de dag te beginnen en alvast op een ontspannen manier kennis met elkaar te maken.

10:00 uur: Sociaal momentje

Deelnemers aan het seminar die alleen voor de training komen, kunnen vanaf 10 uur terecht. We gebruiken het eerste uurtje om elkaar te begroeten en/of kennis te maken. Het is alweer een tijdje terug dat we bezoek mochten ontvangen. Onder het genot van een kopje koffie kunnen we gezellig bijkletsen.

11:00 uur: Introductie hankimuye

Gedurende anderhalf uur zal meester Ko een introductie geven in hankimuye. Wat is het? Wat moet je weten? Wat moet je kunnen? Let op, het wordt geen theoretische uitleg, maar een praktische handson sessie!

12:30 uur: Lunch

We nemen een uurtje pauze voor de lunch. Deelnemers dienen zelf te zorgen voor een lunch. Er is koffie en thee aanwezig in de dojang.

14:00 uur: Hankimuye training en toepassing

Het middagdeel van deze seminar zal drie uur in beslag nemen. Tussendoor zal af en toe een korte pauze worden ingelast, maar het beloven drie intensieve uren te worden. Meester Ko Sehwan heeft beloofd om diep in te gaan op de materie.

17:00 uur: Afsluiting en afscheid

Om 17:00 uur sluiten we de dag af met de verplichte groepsfoto.

Deelnemen?

Deelnemers kunnen zich opgeven door een email te sturen naar info@chongmukwan.nl. Inschrijven blijft mogelijk t/m dinsdag 18 oktober. Deelname aan het seminar kost 20 euro per persoon. Leden van Chongmukwan Urk ontvangen een korting van de vereniging.