Wat vond jij ervan?

Drie weken verbleef meester Ko Sehwan in Nederland met een kort uitstapje naar Spanje. Een flink deel van zijn tijd bracht hij op Urk door en in de herfstvakantie kreeg iedereen de mogelijkheid om met hem te trainen. Op de site van de Nederlandse Hankimuye Federatie wordt de vraag gesteld wat jij er van vond.

fokke jan lucian klaas sehwan hankimuye chongmukwan
Fokke Jan, Lucian, Klaas en Sehwan

We roepen onze leden dan ook op om het formulier in te vullen. Met jullie antwoorden kunnen we de het volgende bezoek nog beter afstemmen op jouw wensen. En het volgende bezoek staat al in de steigers voor volgend jaar. Diverse leden van onze vereniging hopen dan een examen af te leggen voor zwarte band of hoger. Meester Ko Sehwan zal dan zeker komen, samen met meester Yang Yong-seok.


chongmukwan logo wit transperant

Bij Chongmukwan wordt lesgegeven in hankimuye, een  Koreaanse manier van zelfverdediging met wortels in klassieke systemen als hankido, hapkido en hankumdo.
Bij onze vereniging staat respect voor de leerling, de leraar en de naaste voorop. Wij onderwijzen een traditionele vechtkunst met oog voor moderne ontwikkelingen op pedagogisch en sociaal vlak.
Iedereen is van harte welkom om bij ons te komen trainen.

HKD Vereniging Urk
Staartweg 36
8321 NB Urk

E: info@chongmukwan.nl
M: 06 – 14 70 28 87